Nesebična moda. Karma joga projekt

1. 10. 2019

Dogodek, ki ni kar tako.
Če želimo spremeniti svet, je nekako potrebno spremeniti le sebe. In te dni, ko so aktualne debate o tem, a je Greta bad or good guy, mislim girl, je mogoče smiselno razmišljati, da vedno ko nekje pustimo svoj denar, volimo. Volitve namreč niso na 4 leta, vsak dan so.
In ne le to. Čas bo, da dojamemo, da sistem, ki želi konstantno rast, ni vzdržen. Kajti jaz imam lahko več le, če ima nekdo drug manj. In če res želimo spremembe, se bo morda treba kakšni stvari odreči. Morda bolj pomisliti, komu poščamo svoje denar. Filozofija lokalno je globalno še nikoli ni bila tako potrebna, kot je potrebna danes.

Kaj imata skupnega #joga in #moda?
Obe lahko delujeta nesebično, to je odvisno od nas, saj kot je rekel Vivekananda:

»Odgovorni smo za to, kar smo in imamo moč, da iz sebe ustvarimo karkoli želimo. Če je to, kar smo zdaj, posledica naših preteklih dejanj iz tega nedvomno sledi, da karkoli želimo biti v prihodnosti, lahko ustvarimo s svojim sedanjim delovanjem in razmišljanjem. Zato je dobro vedeti, kako delovati.«

In dobro je delovati nesebično. Zato ste nesebično vabljeni na dogodek Nesebična Moda, kjer si boste lahko ogledali, pomerili, kupili unikatne izdelke iz recikliranih materialov, upcycling/nadgradnja.

S tem nakupom boste nesebično pomagali, saj bo izkupiček darovan projektu Botrstvo za slovenske otroke iz družin v stiski.

To bo dogodek kjer vas bomo opomnili, kako pomembno je tako ravnanje, da je potrebno podpirati lokalne oblikovalce, biti pozoren na izvor oblačila, kje, kako in kdo je kos oblačila izdelal. Iz kakšnih materialov je oblačilo narejeno, predvsem pa spodbujali recikliranje, torej star pulover predelati v nekaj »modnega«.

#TočkaJoge🎯
🎯#TečajJoge
🎯#UčiteljskiTečajJoge, 4.4.20
🎯#NadaljevalniUčiteljskiTečajJoge, 26.10.19
🎯#IndividualniProgrami

Šola joge #RYSJogaDo
Urnik na treh lokacijah v Lj najdeš na:
www.jogado.com
🔥🔥🔥🔥🔥🔥
#yogayama #telodrom #trans4mator #plac172

About